Σάββατο, 08 Αυγούστου 2015 22:04

Επιστροφή Κουρούμα; Βλέπουν και Σαλίογλου

Το ταλέντο του Πάπι Κουρούμα και η προσφορά του στον ΑΟ Σύρου ήταν αδιαμφισβήτητα, αλλά το 2013 ένα πρόβλημα με τα χαρτιά του και την άδεια παραμονής του στη Ελλάδα τον είχαν οδηγήσει εκτός ομάδας.

Πλέον το σενάριο επιστροφής του ποδοσφαιριστή στη Σύρο για λογαριασμό του ΑΟΣ όπου ανήκει, είναι κάτι που συζητείται, αφού εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Φώσκολο, στον οποίο έκανε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής πλέον με τη νέα νομοθεσία μπορεί να εκδώσει κανονικά τα χαρτιά του και να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Φυσικά το ενδεχόμενο επιστροφής του αφρικανού στην ομάδα είναι κάτι που θέλουν πολύ στον ΑΟ Σύρου και θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να υπάρξει θετική εξέλιξη σε αυτή την περίπτωση.

Εν τω μεταξύ ο Μάκης Βαρθαλίτης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και τον νεαρό (1998) κεντρικό αμυντικό Ίντρις Σαλίογλου που πέρυσι αγωνιζόταν στην κ17 του Πανθρακικού και έχει προταθεί από ατζέντη στην ομάδα και αν αρέσει είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί για να καλύψει μία θέση μικρού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares